sunnuntai 6. toukokuuta 2007

Kreikkalainen fetasalaatti


Kreikanmatkalla kaikki ihastuvat tähän fetajuustoa sisältävään salaattiin.

jäävuorisalaattia
kesäkurpitsa
tomaatti
oliiviöljy
balsamiviinietikka
fetajuustoa
oreganoa

1. Irrota salaatinkerästä lehtiä ja revi ne palasiksi. Ripotttele palaset ilmavasti lautaselle.
2. Leikkaa noin 5 cm pätkä kesäkurpitsasta. Halkaise se pituussuunnassa kahtia. Pane puolikas leikkausalustalle ja leikkaa se kahteen tai kolmeen osaan edelleen pituussuunnassa. Leikkaa nyt poikittain parin millin paksuisiksi kolmiomaisiksi paloiksi. Ripottele salaatinlehtien päälle.
3. Leikkaa tomaatti lohkoiksi. Asettele lohkot salatin reunalle säteittäin ympyräksi.
4.Pirskottele päälle oliviöljyä ja balsamiviinietikkaa.
5. Leikkaa fetajuusto noin puolen sentin paksuisiksi kuutioiksi. Asettele kuutiot tomaattiympyrän keskelle.
6. Ripottele päälle oreganoa.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...