torstai 26. syyskuuta 2019

Parmesaanin säilyttäminen 2


Parmesaanipala käärittynä liinaan jääkaapissa.



Tällä sivustolla on kuvailtu miten parmesaanin saa säilymään omassa kauppakääreessä ja voipaperiin käärittynä. Mutta on vieläkin parempi säilömismenetelmä. Juusto pannaan puhtaan liinan sisään ja jääkaappiin.

Luultavasti on niin, että säilymiseen vaikuttaa hygienia. Parmesaaniin ei kannata koskea käsin. Kädessä on joka tapauksessa aina jotain. Kauppakäärettä voi aluksi käyttää suojana ja jos siirtyy pyyheliinasäilytykseen saman voi tehdä liinalla.

Pamesaani viipaleen kovan kuoren voi leikata pois ja pilkkoa se pieniksi palasiksi. Kuoripalaset voi säilyttää saman liinan kääreessä kuin varsinaista palaa. Näitä paloja voi käyttää pastakastikkeen teossa. Kun vain muistaa laittaa kuoripalasia joukkoon heti kastikkeen alkuvaiheessa ne sulavat miltei jäljettömiin.


Parmesaanin säilyttäminen 1







Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...